Vi behöver er logga samt mail och telefonnummer till kontaktpersonen. Sedan öppnar vi en egen webshop till er.

Kontaktpersonen beställer sälj- och informations-material här

Förening/skola (obligatoriskt)

Kontaktperson (obligatoriskt)

Epost (obligatoriskt)

Telefon

Adress

Antal i klassen/laget

Litt info om förening/skola

Vi behöver er logga samt mail och telefonnummer till kontaktpersonen.

Sätt upp mål och boka era säljpaket!

Vi behöver er logga samt mail och telefonnummer till kontaktpersonen. Sedan öppnar vi en egen webshop till er. Alla som vill kan nu handla fisk när som helst i er egen webshop. Ni få alltid ett samtal från oss där vi gå igenom och förklarar samarbetet. Det är helt kostnadsfritt att öppna en webshop och det ger er stora möjligheter att tjäna bra med pengar. Inget merjobb för kontaktpersonen efter försäljningen har kommit igång.

Kontaktpersonen i gruppen hjälper till med registreringen och får en kopia av varje beställning när den är gjord.

Ta emot beställningar och registrera

Låt kunden bestämma sig på plats eller se till att säljkatalogen ligger hos kunden. Sedan är det dags att samla ihop beställningarna. När alla beställningar er insamlade registrerar ni dem enkelt på www.fiskbilenevent.se Kontaktpersonen i gruppen hjälper till med registreringen och får en kopia av varje beställning när den är gjord.

Dela upp er i grupper och sätt era säljmål

Dela upp er i grupper och sätt era säljmål

Alla personer i gruppen får med sig tillräckligt många säljkataloger. Nu är det bara att börja dela ut till familjen, vänner, familjens arbetskollegor, grannar etc.  Knacka på hos grannarna i närområdet, lägg ut på facebook och skicka sms till alla dina vänner.

 Vi stämmer av med kontaktpersonen och försäkrar oss om att alla kunder fått sin fisk

Fiskbilen levererar inom sex dagar

Inom 6 dagar från det att beställningarna mottagits så ser Fiskbilen till att leverera och ta betalt. Vi stämmer av med kontaktpersonen och försäkrar oss om att alla kunder fått sin fisk och sedan överförs ”vinsten” till det angivna kontot. Fiskbilen sköter alltså alla leveranser, all betalning och ev reklamationer. Inget merjobb för er!