Med fiskbilen tjänar ni pengar och når era mål snabbt och enkelt.

Med fiskbilen tjänar ni pengar och når era mål snabbt och enkelt.

Kom iväg på den efterlängtade turneringen eller skolresan!

Planerar din idrottsförening eller ditt att lag åka på träningsläger, spela en cup eller göra något annat spännande? Ska ni på en klassresa? Med fiskbilen tjänar ni pengar och når era mål snabbt och enkelt. Sälj våra prisvärdiga och nyttiga produkter som redan ingår i familjens kost.

Vår tanke är att dina kunder ska göra en riktigt bra affär när de handlar av dig. På så vis blir försäljningen både enklare och effektivare för er – och ni tjänar mer pengar. Fiskbilen satsar på produkter av bästa kvalitet som är prisvärda.

Sätt upp mål och boka era säljpaket!

Sätt upp mål och boka era säljpaket!

Utse en kontaktperson (minst 20 år) och beställ vårt säljpaket. Då får ni tillgång till våra informativa säljkataloger som blir ert säljverktyg. Materialet hjälper er att besvara alla frågor så att försäljningen går enkelt för er. Vi skickar materialet till er direkt när ni kontaktar oss.

Dela upp er i grupper och sätt era säljmål

Dela upp er i grupper och sätt era säljmål

Alla personer i gruppen får med sig tillräckligt många säljkataloger. Nu är det bara att börja dela ut till familjen, vänner, familjens arbetskollegor, grannar etc. Knacka på hos grannarna i närområdet, lägg ut på facebook och skicka sms till alla dina vänner.

Ta emot och registrera beställningar

Ta emot och registrera beställningar

I våra broschyrer finns fina bilder på produkterna. Tillsammans med kunderna visar ni Er egen webshop inne på www.fiskbilenevent.se. Gå igenom med kunden hur man går tillväga när man lägger en beställning. Tala om för kunden att när dom behöver fylla på igen så går dom bara in och lägger en ny beställning i webshopen.

Fiskbilen levererar inom sex dagar

Fiskbilen levererar inom sex dagar

Inom sex dagar från att beställningen är mottagen så ser Fiskbilen till att köra ut leveransen och ta betalt. På eran inloggning kan ni se vilka kunder som har fått sina varor levererade.  När leveransen är gjord skickas provisionen till erat bankkonto. Fiskbilen sköter alla leveranser så ni kan bara njuta medans lagkontot fylls på.  Skulle det förekomma några returer så ansvarar Fiskbilen för dem. Inget merjobb för er.

Hur mycket pengar kan ni tjäna?

25 personer säljer 6 kunder var = 20.700:-

I snitt brukar man få sex kunder var! Nu säljer ni nyttig prisvärd mat. Produkterna håller bästa kvalitet. Snittkunden handlar för 690:- Det blir fort mycket pengar till er.

Ni behåller 20% av alla pengar ni säljer för!

Ni behöver bara hitta kunder. Vi löser resten. Vi levererar. Vi ser till att ta betalt. Vi hanterar ev reklamationer.

Fiskbilen erbjuder